Julfest

Yo!

Jag var på julkalas med mitt jobb igår. Herre min Gud så roligt det var! Först körde vi någon typ av femkamp på våningen under. Sen åkte vi buss till Hasselbacken. Eftersom maten var sådan som står på ett julbord fanns det inte så mycket att kalasa på som typ-vegetarian. Lite tomater, brysselkål och potatis med lingonsylt lyckades jag skrapa ihop i alla fall.

Sen blev det dans. Och oj vad vi dansade. Och vi förundrades över varandra, hur fantastiskt stiliga vi var. Vi hämtade gratisgrejer i baren och dansade ännu mer. Jag fick ögonkontakt med chefen när mina tre favoritkillar stod och juckade runt mig från varsitt håll. Det kändes kanske lite onödigt. Men det är så vi beter oss med varandra. Det kändes lite konstigt att se sina jobbarkompisar lite på lyset. Inte de som jag umgås med privat, utan de andra.

Sen drog vi till Le bon parlais för efterfest. Självklart stod vi på vip-listan. Fattas bara annat. Där dansade vi ännu mer. När det stängde märkte vi att vi var enormt trötta. Några drog iväg för kebab, vi andra drog hem.

Tänk att man kan ha det lika roligt med sina jobbarkompisar som med pluggkompisar. Eller ja, att man faktiskt blir kompisar istället för jobbarkompisar. Det där anställningskontraktet innehåller verkligen mer än "bara" ett jobb.


Peace
Angie

Jag bangar inte

Yo!

Lisa hade skrivit i sin blogg att hon utmanade mig att fylla i någon sorts lista.  Jag som aldrig bangar måste såklart fylla i den. Kan hända att det inte är världens mest intressanta läsning, men hur ofta kan jag erbjuda sådant egentligen?


4 saker jag gjort idag:

Placerats högst upp på listan över vilka som ska supas under julbordet på jobbfesten på fredag (why liksom??).
Delat ut hemläxor för dagens ord.
Haft klubben för inbördes beundran med min granne om vilka fantastiska jobb vi har.
Handlat mat i Mörby.


4 saker jag ser på tv:

Jag
Har
Ingen
Tv

4 saker jag längtar efter:

Gå till jobbet.
En olyhörd lägenhet som jag kan bo länge i och sjunga och spela högt i.
Skratta med mina jobbarkompisar.
Sovmorgon.


Peace
Angie

RSS 2.0