Glömde...

Jag har tatuerat mig också, del 1 av 3 :)

Nåt kul i denna tragik...

//Z

Make me for ever oblivious...

Ibland hänger jag verkligen inte med själv. Jag har nog inte hängt med alls sista åren, livet?

Det är dags för ny, tragisk uppdatering:
* Farmor är bättre
* Jag gjorde slut med Karina, våra hjärtan och drömmar krossades och det är mitt fel
* Jag har fått jobb, ett riktigt. Provanställning till jul, hoppas hoppas....
* Jag har köpt bil, en metallicblå Nissan Almera från 1998
* Jag ska köpa en lägenhet, en två på 53 kvm på Blomstergatan 2, höghuset med blå balkonger
* Jag ska lämna Stockholm, det smärtar enormt
* Jag försöker glömma verkligheten, vill inte leva i nuet. Ska bli arbetsnarkoman på riktigt.

Dagens visdom: Inget kan dämpa ett blödande hjärta

//Z-som i Zorro

... test


svenne banan?

Coolare banan får man helt enkelt leta efter! Mina fika-banan idag. Snacka om förvånad när jag skalade den./L

ska jag plocka henne åt dig?

Eller så är det kanske någon som bör plocka henne åt mig

Trevlig morgon, solen skiner och fåglarna kvittrar. Upp stiger Lisa med glatt humör (trots att klockan är kvart i sex). Gör sig i ordning tar sin lilla bettan (cykeln) ner till stationen för att  ta tåget till Stockholm. Först nästintinll påkörd av en bil som kom runt hörnet. Okej, det var helt och hållet mitt fel. Lite för bråttom och tittade inte ordentligt. Kom fram till stationen. Gammal äcklig uteliggar tant kommer fram och frågar om jag har något mellan 0-25kr. Jag funderar (eftersom jag aldrig ger uteliggare pengar). Känner att mitt humör är så pass uppåt så varför inte. Skakar ut de mynt jag hade (hade inte lappar heller). 8kr räcker jag över till uteliggartanten. Hon tittar på dem och sen glor hon irriterat på mig och säger, "har du inte mer?" Jag svarar "nej". Hon blänger vidare med irriterad min. Jag tittar på henne och säger bara med rätt barsk min. "Ha en trevlig dag då!"

HUR kan en uteliggare som knappt har några pengar och som ber om lite pengar allt mellan 0-25kr bli sur över att jag ger de kronor jag har på mig? Skulle det ha varit bättre om jag inte gav något alls eller?

Nej jag säger bara det. Plocka henne! Men gör det med tång, hon luktar!

/L

vissa skriver kryptiskt, andra enkelt och vissa förstår!

Jag tänkte bara uppdatera om läget. Jag vet inte hur många som är intresserade eller som ens läser men någon kanske kan tycka att det är underhållande i iaf en minut.

Igår avslutades ännu en grym helg. Väldigt lugn sådan men ändå helt fantastisk. Har inte gjort ett knop men ändå har tiden gått, vilket den alltid gör förr eller senare. Jo, jag har shoppat i alla fall. Det blev en badrumsmatta till mitt nya badrum. Det är inte snyggt men eftersom resten av lägenheten är asbra så kan toaletten få vara lite sämre.

Jag har bott i min lägenhet i en vecka nu. Tiden går fort och mycket har hänt. Målarna kom idag och rev ner alla tapeter i mitt vardagsrum. Jag förstår varför de fula gula tapeterna jag hade, hade tappat greppet uppe vid taket. Sitter de 5 olika tapeter på en vägg så är det ju nästintill omöjligt att fäste tillslut. Nu ser det i alla fall ut som världens kaos i vardagsrummet. Allt är inplastat och det är skitigt i varje hörn. De har tom tagit mina luckor i köket så allt damm som yr upp av tapetseringen yr in i mina köksskåp just nu. Riktigt mysigt! INTE Kan ju inte tycka att det va så himla genomtänkt. De ska nämligen måla om själva skåpen och sen ska jag få nya luckor också om typ 4 veckor. Sååå, min lägenhet lär ju inte vara färdig och fin förrän till sommaren känns det som. Eller lagom till min födelsedag!

Så här ser det ut idag i alla fall:
Köket, rörigt värre. Sett från vardagsrummet. Alla luckor bort och grejor överallt.
"Colourful cooking"

 Vardagsrummet, snygg va? Helt nedrivet...
"Marin herrgård, mitt herrskap"

 Hallen sett från vardagsrummet. Oh, vad jag älskar linolium-matta!
"Oh la la la, La France"

 Mitt sovrum (som synes). Det kommer bli så snygg när det är färdigt!
"Hello Africa!"

Badrummet får ni inte se, så fult. Men det ska bli ros- och rosatema där inne. Som ni ser, teman i varje rum! Så, nu har ni sett hur jag har det. Hur har ni det???

Ciao,

/L


shitpomfrit

Shitpomfritshelvetsetskitsanushelvetesfuckingskitarselpitt.

Shitpomfritshelvetsetskitsanushelvetesfuckingskitarselpitt vad jag har ställt till det.

Shitpomfritshelvetsetskitsanushelvetesfuckingskitarselpitt vad modig jag har varit

Shitpomfritshelvetsetskitsanushelvetesfuckingskitarselpitt vilka möjligheter jag kan ha skapat.

Men mest
Shitpomfritshelvetsetskitsanushelvetesfuckingskitarselpitt

Peace
Angie

förvirrad och nyinflyttad

Så var man Norrköpingsbo då! Känns skönt just nu eftersom jag har grymt mycket kortare till jobbet. Tar 10min att cykla jämfört med den härliga pendlingen som tog 1 timme och en kvart typ. Fatta vad länge jag kan sova ut om morgnarna.

En jobbig och slitig dag, kan man lugnt sammanfatta gårdagen som. Har varit helt slut i kroppen idag men har trots det packat upp i stort sett hela köket. Fick i princip all Ulles mat (eftersom hon flyttar hem till mamma o pappa), vilket resulterade i dubbla, trippla och i vissa fall fyrdubbla förpackningar av en del grejor. Så nu är det bara att fylla på kyl och frys lite.

Försökte hitta till ICA idag men icke. Förstår inte alls vart det ligger. Får nog ta och ta med mig en karta imorgon. Gav Lidl ett försök idag till att fungera som mataffär till mina behov. MEN HERREGUD, vilket dålig affär! Den ligger på väg ut till jobbet så jag tyckte det kunde vara kanon att handla där efteråt, men som sagt va ICKE! Fy tusan vilken skabbig affär. Jag ska aldrig sätta min fot i en Lidl-affär igen.

Ska ta och sätta upp gardiner i sovrummet nu så att jag slipper sätta mina stora tavlor för fönstrena för att slippa ljuset på morgonen. Sen blir det nog lite bärande av kartonger till mitt förråd en trappa upp. Har en riktigt mysig vind, sådan där riktigt gammal med trätak och trägolv. Bör nog fixa naglarna också innan chefen tittar snett på mig, har ju möte imorgon!

SÅ, då sätter jag fart!

Ciao so long,

/L

RSS 2.0