Ännu mer lycka

Inte nog med att jag ska äta kräftor ikväll, jag har också blivit utsedd till världens hjälte, eller hero som det heter på amerikanska. Watch this!


Peace
Angie

Min lyckligaste dag

Yo

Dagen idag kan mycket väl vara en av mina lyckligaste dagar so far in my gangstah-life. The reason? Tack vare en rad gudbefruktade omständigheter så har ett helt fucking paket med kräftor blivit övergivet till fördel för andra saker. Och där kommer jag och min lycka in i bilden. Jag är nämligen den som får hela fucking paketet! Så ikväll från klockan sju sitter jag och sörplar och har mig, alldeles lycklig.Peace
Angie


Byta karriärstege

Yo!

Jag har kommit på att jag har valt fel bana för min kommande karriär. Jag skulle istället för koggare blivit rockstjärna. Jag menar, det är där romanserna finns.

Ta som exempel Brucan. Han sjunger om Mary, Wendy, Rosie, Sandy och dessutom de icke namngivna objekten honey, little girl, baby, perfect size seven, och picture of a pretty little miss för att exemplifiera ett urval av hans erövringar.

Veteranen Bob Dylan är såklart inte sämre och har doppat den i Alberta, Corrina, Delia, Maggie, Sadie, Nettie, mrs. Henry, Peggy-o, Sally Sue Brown, Sara, Brownsville girl och en sugar baby.

Lasse W är väl lite mer diskret och namnger inte sina kvinnor (elle förresten, en Anna tror jag att han avslöjar..?), däremot kan väl ingen undgå att förstå att bakom varje låt ligger minst ett skjut.

Romansräven Leonard Cohen (♥) satsar på en medelväg med följande kvinnor som troféer: Suzanne, Marianne, Nancy, Alexandra, Heather, winter lady och lady midnight. Men de flesta av hans låtar innehåller ju en uppenbar antydan till rajtantajtan.

Note to self: Gör om gör rätt!Peace
Angie

 


Lilla tipset 2

Yo!

Idag var det äntligen dags att skörda frukterna av de frön jag sådde i våras. Hela 170 pix fiskade jag upp ur min vinterjackficka. Nice! Tipset är alltså att lägga en godtycklig summa pengar i en ficka som sitter på en off-seasonjacka och sedan hänger man undan skrället. Vid nästa användning är det bara att plocka. Negativt: Ingen avkastning. Positivt: 100% riskfritt med lilla parentesen för malar eller vad de små djuren nu heter.Peace
Angie

Lågstadiematematik

Yo!

Om man säger så här, vargtass och kajalpencil ger JFB (Jävligt Fräsch Brud). Jo jo, visst är det som ni misstänker. Angie L ska ut och svira. Så håll er för i helvete undan. Ok?Peace
Angie


Laga porterstek med Angie L

Yo alla hungriga peeps. Nu ska ni få lära er det som alla borde kunna, nämligen att laga porterstek. Ja, jag ser ingen anledning att dra ut på spänningsmomentet so let's get started.

1.Grabba tag i en fet jävla köttbit. Låt din Mamma betala den.


2. Plocka fram de viktigaste ingredienserna; porterölen, grädden och din mamma.


3. Låt din mamma läsa receptet så hon vet vad som förväntas av henne.


4. Förr eller senare kommer din mamma tycka att du ska göra något. I mitt fall blev det att skala löken. För att undkomma liknande sysslor måste man vara lite kreativ och hitta lösningar som passar just den situation som du hamnar i. Jag löste mitt problem genom att sprattla och skrika att jag har skurit mig. Snabbt in på toa för att hämta papper ger undanmanövern mer realism och sedan gnälla lite om att det svider.


5.Resultatet är att Mamma skalar löken, just as we planned!


6. Jag firade framgången med matlagningsölet. Ajajaj, klantiga jag glömde bort att jag hade "skurit mig". Helt plötsligt skulle jag hacka den skalade löken. Illa.


7. För ett pro som mig är det ingen svårighet att dribbla över även detta problem på Mamma genom att få ett ruskigt häftigt tårflöde av den starka löken. Om ni inte lyckas med den här typen av dubbel undkomningsmanöver direkt ska ni inte misströsta. Alla barn i början och sedan är jag en ovanligt begåvad talang också.


8. När man behöver svartpepparkorn och inte orkar rota igenom hela kryddskåpet måste man visa sitt engagemang på ett sätt som man vet inte kommer att få realiseras av mamman. Medans min Mamma rotar sig runt i kryddskåpet visar jag mitt falska engagemang genom att klämma på den oöppnade 4-pepparpåsen och menar att vi kan ju plocka ut svartisarna härifrån. Här är ytterligare ett exempel på min exemplariska kreativitet och når ni inte ändå upp dit omedelbart så misströsta inte.


9. Hoppsidejsi, nu ska det visst koka. OBS! visa inte er förvåning över att matlagningen har fortskridit så långt utan att ni har lagt två fingrar i kors. Det är ju det som är målet; att få mamman att tro att vi lagar tillsammans, eller som min mamma trodde att jag skulle laga och hon skulle hålla lite koll på att allt gick rätt till.


10. Nu ska det alltså koka i 45 minuter. Under tiden glider jag lite diskret längre och längre bort från köket. När klockan piper sitter jag någonstans väldigt illa till, typ på toa eller löser ett jätteviktigt korsord eller nåt. Därför missar jag tyvärr de sista momenten som handlar om typ sileri, grädderi och krydderi. Man måste sitta kvar ända tills mamman ropar att maten är klar. Sen är det bara att äta av den kollektivt lagade maten.Peace
Angie

En gammal goding

Yo!
 
Peace
Angie

Ska jag plocka henne åt dig...

...alltså den donna som sitter i stolen framför dig på teatern/bion/random show/what ever och som ägnade sista timmen avföre färd åt att blåsa och spraya och geléa och dust-ita sitt hår så att det står rakt upp i sin fulla längd och således ligger som en perfekt kil i ditt synfält?

Framtidsvision

Yo!

Det går en mascarareklam på TV nu där en snygg tjej för följande monolog:

- My dream?
- More lashes!


Snacka om att sikta högt.Peace
Angie


YO

Hollegalle hollegalle ho ho ho!!!!!!!!!!!!!!!

VSK slog bajentöntarna med lysande 7-2. Those are my boys!

Lyckliga applåder åt målen, utbuande av domaren och termoskaffe  pausen, precis som det ska vara. Tack och lov inga hurrarop åt motståndarna just efter sidbytet, men det var på vippen några gånger.

Danke bitte


Peace
Angie

Klok far föder klok dotter

Yo alles!

Min fina Pappa ska fara bort på långsemester till Vietnam [vjetnamn]. Då behöver han ju lite hjälp med markservicen här på hemmaplan, men min Pappa är smart och förutseende. Därför ser uppgiftsfördelningen ut som följande:

Angie L ska: hämta in posten lite godtyckligt random (en extra stor brevlåda på 50-fucking-liter är inhandlad), skotta vid eventuellt snöfall (observera att vi befinenr oss i ett område som med 99% inte kommer få snö innan Pappa kommer hem), köra upp hjulpår med bilen vid eventuellt snöfall (observera samma sak som i parentesen innan), låna bilen med gratissoppa.

Farmor och Farfar ska: vattna blommorna. Inget mer.


Jag får nog medge att det är en mycket passande fördelning. Jag kan inte påminna mig någon gång då jag inte har lyckats ta död på allt levande som jag fått i uppdrag att vakta. Och som en cliffhanger vill jag bara berätta att mamma åker bort på en långweekend snart. Jag får inte följa med för jag ska vakta katterna...Peace
Angie  

RSS 2.0