It's moving, ai't

Yo!

Nu så, nu så. Äntligen, äntligen, äntligen är det dags att dra igång livet igen och det känns så himla superduperbra. Jag är en på tok för intelligent och humoristisk person för att stå på standby. Jag tror minsann att jag ska fira med en lite truddelutt!


Peace
Angie

Kommentarer
Postat av: Lisa

Härligt att höra tjejen! Du är grym, så är det bara!

När exakt drar livet igång? Är så glad för din skull ska du veta :DSTOR KRAM!

2010-01-19 @ 21:40:57
URL: http://elajza.blogg.se/
Postat av: Lisa

Det här blev ju en intressant diskussion :)Nej men tanken slog mig att det kanske kunde vara så. För att vara sådär cool under högstadietiden så fick jag känslan av att de coola oftast inte hade några fritidsintressen, för det var inte coolt. Man skulle inte utföra någon idrott, absolut inte spela något instrument och inte visa att man pluggade. De som ansågs som "coola" i vår klass gick precis under det här. Det gällde att hänga med varandra dagarna i ända, det gällde att skvallra om så mycket som möjligt.Mitt inlägg kanske var lite snedvridet men tanken for runt i huvet och då skrev jag ner den. Det var minst lika intressant att höra din åsikt, som alltid bäste vän :D Du är klok du!

2010-01-19 @ 22:31:15
URL: http://elajza.blogg.se/
Postat av: Lisa

Kolla på det här. Det var längesen man såg henne:http://www.expressen.se/Nyheter/1.1852144/darfor-skanker-vi-pengar-till-haitis-offer

2010-01-20 @ 22:58:36
URL: http://elajza.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ahhh, tänkte inte på att det blev estlandsflagga! Vilken miss av mig men jag ska ju ha det lite huller om buller så jag hoppas på att det inte uppfattas som flaggor :)

2010-03-26 @ 09:28:05
URL: http://elajza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0