Hushållsspionens följetong, del 3

Halli Hallå!

Huset står upp än, men det är inte utan skavanker. Jag måste nog ändå, om än inte helt fullhjärtat, medge att 25-åringen har skött sig och hemmet bättre än vad jag först trodde. Men som sagt, det är INTE utan skavanker. Nej, vad väntar jag på? Här kommer de senaste spionbilderna på 25-åringens misstag och tabbar.

Här hade 25-åringen varit duktig och burit ut soporna, men sen tog engagemanget slut när nya påsar skulle i sophinken. Istället fick den tomma pajformen vara skrädeskärl. Fy farao vad äckligt! 


Tvättmaskinen har gått varm nästintill varenda dag sedan jag kom hit. Smutskorgen har inte innehållit fler än fyra smutsiga trosor samtidigt. Bra där 25-åringen, berömde jag tills jag fick syn på vart alla rena kläder tog vägen. Man skulle kunna tro att de stryktes (eller kanske inte med vår 25-åring), viktes och hängdes undan, men se vad jag hittade på mammans säng.


Det intryck jag har fått av 25-åringen är att hon lider av fruktansvärda mindrevärdeskomplex. Ytan putsas tills den blir farligt bländande ren, men där under gror skiten och oordningen regerar, men det skulle hon aldrig erkänna. Inte den här 25-åringen heller.

/Hushållsspionen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0