Politisk ståndtagande - moderat

Yeey, Angie L:s politiska undersökning har tagit sig till andra sidan! Det är dags att analysera sönder en borgare. Peeps, så ser du att random kille Back S. Lick kommer rösta på moderaterna.

Upptill bär vår kille något så förutsägbart som en välstruken rosa skjorta med stärkt krage och sådana där jag-har-inte-alls-mätit-med-linjal tjeckt uppkavlade ärmar. Det som avslöjar hans noggrannhet med uppkavlingen är hur den precist avslöjar hans härligt Saint tropez-brunbrända underarmar. Över hans högra axel har en Lyle & Scott-tröja i en marinblå silkesullblandning nonchalant slängts (OBS! graden av nonchalans bör ifrågasättas lika mycket som graden av noggrannhet vad gäller uppkavlingen).

Nedtill bär vår kille ett par ytterst välsittande jeans. Många vänder sig efter honom och utropar. WOW, vilken jeanshäck. Dessvärre är jeansens märke helt okänt. Moderatkillen parerar snabbt genom att berätta historien om hur jeansen kom i hans ägo.
- Det var så här att min pappa som äger sex stora företag har alltid tagit med min familj till rivieran och Alperna på resor och där träffade vi så underbara människor...bla...champagne...bla...yatch...bla...privat sittlift...bla. Min frisör, han är förövrigt kändisfrisör, kände en kille som skulle börja designa jeans och därför fick jag bära dem och fungera som en levande skyltdocka. Privat så är mitt favoritjeansmärke Giorgio Armani.
Vilken tur va, hur hade det sett ut om han frivilligt gick runt iklädd jeans med sämre satus än Lindex:s Calamity Jane's?

Assocearer, finally! Håret ligger perfekt slickat bakåt i ett så kallat backslickarrangemang. Otroligt klädsamt. Inte ett enda hårstrå ligger fel, här lämnas inget åt slumpen. I vänster bröstficka (för att skapa motvikt till tröjan på höger axel) hänger ett par riktigt glassiga Ray Ban Wayfarers. Sköldpaddsfärgade, of course. Klockan, halskedjan, livremmer, portföljen, ja till och med tygsnytnäsduken är matchat in i minsta detalj. Vår kille har en otrolig fingertoppskänsla för fasaddesign. Han är även homofob vilken kan vara lite svårt att föra in i sammanhanget, rent logiskt.

Oh yes, riktningen! Han går mot *trumvirvel* småbåtshamnen. Idag ska han nämligen steka. Han ska steka på en överdimensionerad segelbåt som är skriven på en herr Sr Back S. Lick. Med sig har han tre nära vänner som är lika obildade i segelkonsten som vår kille, men då kan de i alla fall skylla på varandra när båten brakar in i den nybyggda bryggan i Trosa gästhamn. Varje kille håller ett koppel i sin hand, ett koppel i vars ände fem blonda storbystade tjejer sitter och fnittrar och säger "jaha, ååh, men guuud alltså". Stereon med den extrainsatta baslådan slås på och Fredde på Grand:s dunderhit "Håll upp händerna för Stureplan" strömmar ut. Killarna smäller av varsinn flaska Dompa, som de kallar drycken sinsemellan. Tjejerna wowar när korkarna flyger all världens väg och fnittrar när korkarna landar på den förkastliga kommunala Djurgårdsfärjan. Vilken dag det kommer att bli!


Peace
Angie

Kommentarer
Postat av: Z

Du får också ett WOW för bra inlägg :D

2009-10-09 @ 07:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0